Initia "Shining Beings"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Loopsnoo Records har fått seg et underlabel de kaller Re:Psycle Music. Her er den første cd utgivelsen på dette nye labelet.

Greske Initia er K. Kanlis. Han er nå ute med sitt debut album på Re:Psycle Music, som er underlabelet til Loopsnoo Records i Athen, Hellas. Dette er første utgivelsen på dette underlabelet. Han har tidligere gitt ut låter på blant annet Spirit Zone.


Initia "Shining Being" Re:Psycle Music 2002 (RE:001)

1. They Interact
2. Spiritual Power
3. Coming Into Existance
4. Elysioum Fields
5. No Fear
6. Amfiaraos
7. Shining Beings (Rmx)
8. Far Beyond (Orig.)
9. Overtones

Ganske vakkert kover på dette albumet. Første låt er en skikkelig down tempo låt som begynner med litt fløytespill, før noen rolige og behagelige rytmer triller av sted i resten av låta. Lav bpm og et ganske svevende lydbilde. En lang låt på over elleve minutter. Låt nr. 2 er hardere trance. Temmelig monotont, men med forsiktige psykedeliske lyder oppå. Litt stemme samplinger og svevende rare lyder. Skikkelig stumper for dansegulvet. Låta bygger seg veldig sakte opp, men etter hvert får vi en del fine melodier og lyder. Låt nr. 3 er litt hardere. Mye smekre lyder oppå et behagelig rytmetempo. Også litt forsiktig vokal. Låt nr. 4 går enda et hakk fortere. Fortsatt monotone rytmer, men en haug av behagelige psy lyder. Trance som er godt å lytte til tidlig på kvelden. Låt nr. 5 fortsetter i samme tempo, med mye morsomme lyder som svirrer rundt oppå rytmene. Låt nr. 6 er en ganske groovy låt, med tøff melodi og fete lyder. Ganske tribal aktig låt. Låt nr. 7 begynner rolig, med en vakker kvinne vokal, før rytmene hamrer i vei. Denne låta blir nesten på kanten til full on. En av de bedre låtene på dette albumet. Nest siste låt på albumet er også en ganske tribal låt, med mye merkelige lyder, en slags hylende skummel stemme og svevende lyder. Avslutningslåta er en litt sær låt som begynner ganske down tempo, før noen litt hardere trance rytmer og noen tribal rytmer triller av sted. Ganske melodiøs og variert låt.

Dette albumet er ikke blant de beste fra 2002, men liker du monotone rytmer med masse fine sprøe og trillende lyder lagt oppå, er dette kanskje noe for deg. Faktisk ganske behagelig trance og lytte til.
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!