Nervasystem "13 Amp Fusion"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Drezz serverer super psykedelisk musikk i sitt andre album, denne gang på Process Productions.

Drezz er ute med sitt andre Nervasystem album. Det forrige ga han ut sammen med Lex (Aether) på Elektrik Orgasm Records i 1999. Et fantastisk bra album. Nå gir han ut sitt nye album på Process (Sean Williams) sitt eget label, Process Productions.


Nervasystem "13 Amp Fusion" Process Productions 2002 (PROCD02)

1. Prankster
2. Vibraphonik
3. Beyond Molecule 25 V.2
4. Agent Blue
5. Voodoo Feedback
6. Merkeba Mechanicz
7. The Jam With Spam
8. 13 Amp Fusion

Det første du legger merke til her, er det sinnsyke koveret! Det må være det mest psykedeliske cd koveret som har kommet ut på lenge. En sinnsyk bilde mix iblandet psykdeliske farger. Låt nr. 1 begynner rolig og svevende de første 1,5 minuttene, før en utrolig kokende suppe av psyko lyder og rytmer ruller av sted. Helt rått. Dette minner om gammel goa i nyere stil. I denne låta har Aether vært med. Vi får etter hvert en liten pause der en kar sier noe, før en helt sinnsyk melodi skriker ut av høyttalerne. Låta bygger seg opp noe helt utrolig, før den roer seg litt ned igjen, vi får herlige melodier igjen, før låta skyter fart tilbake til det helt sinnsyke. Dette er virkelig noe av det råeste jeg har hørt av psytrance noen gang! Drezz kan det med å lage sprøe lyder. Låt nr. 2 er en slags psykedelisk elektro låt med helt latterlig fete lyder. Mer variert kan det vell ikke bli. Morsom lytte musikk uten tvil. Etter et par minutter skifter rytmene litt stil, og går over til rolige trancerytmer. Svært spennende for her skjer det stadig noe nytt gjennom hele låta. Låt nr. 3 svever rolig første minuttet, før noen vridde bass rytmer virvler seg inn i låta sammen med en haug av super psykedeliske lyder. Rolig låt dette også, med variasjon hele veien. I låt nr. 4 har han virkelig lekt seg med lyder! Den sprøeste drum`n`bass rytmen jeg har hørt, og et nesten uvirkelig spekter av herlige lyder. I låt nr. 5 går han enda et hakk ned i lydverden, og kommer opp med noen rytmer som jeg ikke kan beskrive. Rolig lyttemusikk også dette, med et imponerende utvalg av lyder. Låt nr. 6 setter i gang trance rytmer helt fra starten. Her får vi litt mindre syke lyder, men en haug med variasjon og tøffe melodier. Nest siste låt er en psykedelisk elektro låt igjen. Han avslutter albumet med en ganske rolig, men rocka låt, full av gitarer! Sammen med dette blander han selfølgelig inn et rikt utvalg av lyder.

Drezz imponerer virkelig også denne gang. Uten tvil et av årets mest interessante album i mine ører. Han går nye veier, og har ekstrem variasjon i låtene sine. Da gjenstår det bare å se om dette albumet blir like sjeldent som The Mama Matrix Most Mysterious. Anbefales!
Per Kristian


Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!