Alien Project "Aztechno Dream"


Top level Music reviews


Review by PKS (in norwegian)
Ari Linker slår til igjen med sitt beste album så langt, enda han har kommet med tre album på et år!

Israeleren Ari Linker er ute med sitt tredje album (hans andre i år!). Albumet han ga ut på Phonokol tidligere i år var visstnok en samling singler og låter han hadde til overs. Altså er godbitene spart til dette albumet. Han har også denne gang samarbeidet med endel store artister. Denne gangen får du et skikkelig tøft kover, som er litt av samme stil som Crystal Skulls samleren.



Alien Project "Aztechno Dream" TIP.World 2002 (TIPWCD20)

1. Crystal Skulls (Dance Mix)
2. One Good
3. The Ring
4. Silent Running
5. Aztechno Dream
6. Next Life (N.B.K. Mix)
7. Skunk
8. Artificial Beings
9. Dj Where are you?

Første låt vil nok mange kjenne igjen fra samleren The Mystery Of The 13 Crystal Skulls som kom ut på TIP.World høsten 2001. Her får vi en hard remix av denne låta. Typisk Alien Project stil. Hardt i retning GMS, men denne låta er noe mer melodiøs og variert enn vanlig. Spor 2 har han laget sammen med Riktam fra GMS. Stumpy Alien Project stil. Ikke noe særlig nytt i denne låta i forhold til tidligere utgivelser. Likevell ingen dårlig låt, spekket med fete lyder, tøffe rytmer og noe melodi. Låt nr. 3 har han laget med Jean Borelli (Orion). En svært svevende og drivende låt. Låt nr. 4 er også å finne på den nye mix cden til Tristan på Twisted (Twisted Sessions 1). En veldig bra låt med herlige melodier. Veldig dansbart. Her har han heller ikke samarbeidet med noen. Låt nr. 5 er en av de hardeste på albumet, men etter fem minutter får vi et atmosfærisk herlig parti, før låta virkelig skyter fart. Ganske melodiøst og virkelig noe som vil skape rabalder på dansegulvet. I låt nr. 6 har han samarbeidet med Christof. En veldig intens GMS aktig låt. Skikkelig mørk night trance.

Låt nr. 7 er et spennende spor der han har samarbeidet med Raja Ram, Riktam fra GMS og Shanti. En ganske eksperimentell låt med litt latinsk fløyte spill, spennende bakgrunnsrytmer, noen fete samplinger og noen vanvittige melodier. Meget bra. I nest siste låt samarbeider han også med Riktam. En fantastisk bra låt i mine ører. Meget dansbart, noe melodiøst og sinnsyke lyder. Avslutningslåta på dette albumet er nok en av de beste morning trance låtene jeg har hørt det siste året. Utrolig behagelig, melodiøst og svevende, samtidig som låta er ganske hard. Musikk som virkelig gjør seg ved soloppgang.

Dette albumet er Ari Linkers desidert beste album til nå. Disse låtene kommer nok til å bli spillt mye på psytrance festivaler rundt i hele verden i sommer. Ari Linker har blitt virkelig stor på psytrance scenen.
Per Kristian



Receivers email:



Your email:




Get Relaxed Journeys! New album 
from 
Chilltribe 
Relaxed 
Journeys 
Get Quality Relaxation! Get your 
Quality 
Relaxation!