Found at: http://trance.net/article/articleprint/310/-1/3/

Micro Festivalen 2003 25-26-27 juli


Top level Party flyers
Jack er 50 år, han spiller synth, og har med seg egen bar, parasoll, kjøleskap og sofaer, og skal rigge seg opp mellom et par svalberg neppå stranda. Musikken han presenterer sies å være et sted i ambient universet.

Matservering og bar vil være betjent, og det blir servert vegetar-retter som både smaker og metter!

Chillouten vill stort sett bestå av Skjeggemannen, Carsten, Jack og Kimotei, og vill gå 24 timer i døgnet.

En annen ny ting vi har stor glede av å presentere er Antichillout med dj Happy Hour og dj Hippiekiller. Her snur vi rett og slett chillouten på hodet, et par timer!

Vi har også den glede av å presentere Frank og Malins Bryllupsfest-konseptet, som er en backup løsning, om det skulle bli problemer med myndigheter eller lokal befolkning.
Med andre ord, dette er et bryllup! Frank og Malin vil være å finne rundt på området, og det er bare å ta en prat med dem, og husk å gratulere!

Men først og fremst er dette en psycedelic trance festival!
Med blandt annet: Frank "GrandMaster" Lorvik, Thomas "Goa" Samoht, Carsten "favoritten", Kim"O"tei og Raymond "Hatz" ville.

- Så ta med gode danse sko, svømmetøy, håndkle, solkrem, solbriller og telt!

Bil: Kjør E18, ta av til Tønsberg, følg skilter til Tjøme, følg skilter til Verdens Ende. Ca 1 time og 30 min., kan ta 2 timer hvis trafikert. Link til kart og kjørerute

Det går busser og tog fra oslo til tønsberg og tjøme (ring tlf. 177 for rute tider). Fra tjøme eller tønsberg ta buss 102 til holdeplass Sundane - Verdens ende. På dende holdeplassen står det et gult hus med skilt "grendehus" Følg veien videre rundt svingen, ta av første til venstre (ca100m) Innkjørselen er markert med store skilter; Moutmarka friområde. ca 20meter inn, så til høyre, 100 meter videre står det skiltet: Mostranda badested og camping, ta til høyre hær, gå/kjør ca 300 meter, til du kommer til skilt; Frilufts område, Parkering. Fra parkeringsplassen er det 100 meter å gå ned mot vannet.

Det er fint om parkerings plassen som ligger lenger nede i gata
blir brukt til biler, den nærmeste er i bruk av lokale og hytteboere.

Vis hensyn til lokal befolkning og hytte eiere. Ikke spør etter festivalen, da vi ikke vil tiltrekke oss oppmerksomhet. Vis hennsyn til den vakre og uberørte naturen, rydd opp søppel og ikke kast sneiper på bakken. Vi setter opp store krukker som askebeger over hele området.

Hold dere på festival ommerådet, ikke ta en russletur til nabohytta(!). Telt kan slås opp der dere får annvist nede. Ikke sett opp telt andre steder, spør først.


Det er ingen trær her, så henge køye utgår.

Biletter kjøpes i baren. Vi stoler på dere!

Hvis det skulle passere en fotturist, og du får spørsmål, så si det er en bryllups fest som foreger, og det pakkes sammen på søndag! Frank Nilsen og Malin skal gifte seg! Vi beklager å måtte utsette dere for dette, men hvis alle er innstilt på saken, går alt sikkert bra! etter 2 måneder med location søk, var dette det eneste med virkelig potensiale, nemmelig vakkert sørlands paradis!

Velkommen til Verdens Ende!

Sprøe spørsmål kan stilles til Kim på Kim.Svendsen@varner.no

Receivers email:

*

Your email:

*| Back to normal page view | Send this article to a friend |